ISO 13493:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٧ أغسطس ٢٠٢١

Meat and meat products — Determination of chloramphenicol content — Reference method

ملفات الوثيقة ISO 13493:2021

الإنجليزية 16 صفحات
الإصدار الحالي
43.62 BHD

مجال الوثيقة ISO 13493:2021

This document specifies the liquid chromatographic (LC) method for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue of meat, including livestock and poultry.

This document specifies the liquid chromatography tandem mass spectrometry method (LC-MS/MS) for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue, casing, liver of meat and meat products, including livestock and poultry.

This document specifies LC-MS/MS as the reference method.

The LC method is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 6,5 mg/kg.

LC-MS/MS is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 0,1 μg/kg.

Test samples which have deteriorated cannot be analysed with this method.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 23009-9:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)
ISO/IEC TR 27599:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases
ISO 4517:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings
ISO 15237:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury